Metafora översättningar

Välkommen till Metaforas webbplats! Vi tillhandahåller högkvalitativa översättnings- och språkgranskningstjänster för perfekta och säljande texter.

Vi arbetar med följande språkkombinationer: engelska till finska, finska till engelska och svenska till finska.

Metafora översättningar levererar professionella översättnings- och språkgranskningstjänster åt företag, organisationer och privatpersoner för att se till att budskapet når fram i din interkulturella kommunikation. Vi gör detta genom att föra över den viktigaste aspekten av din text, nämligen den faktiska innebörden, till målspråket på ett tryggt sätt. Metafora levererar texter med ett naturligt, korrekt och flytande språk som verkligen fungerar i det land där de ska användas.

Metaforas tjänster vilar på en gedigen grund: utbildning i översättningsvetenskap, moderna översättningsverktyg (CAT) och en kundinriktad, pålitlig service. Detta garanterar högklassiga översättningar och tydliga texter där ditt budskap verkligen går fram!

Översättning

På Metafora översättningar jobbar vi till exempel med följande texter: broschyrer, webbplatser, doktorsavhandlingar, avtal, CV:n, undertitlar för tv-program och artiklar.

Läs mer

Språkgranskning

Det finns inget snabbare sätt att underminera din trovärdighet än att använda felaktiga översättningar och otydliga uttryck.

Läs mer

Kontakt

Var så god och använd blanketten nedanför eller länken ovanför för att kontakta mig rörande översättnings- eller textgranskningstjänster. Du kontaktas snart.

Läs mer
takaisin ylös